For enquiries

Phone: 03-6820-3048

Email: info@kaapiandculture.jp

sesh@kaapiandculture.jp

Head office: 405 Yamato Building,1-6-16 Kandaizumi-cho Chiyoda-ku, Tokyo 101-0024

Branch(warehouse): 7-1 NihonbashiYokoyama-cho Chuo-ku, Tokyo 103-0003

For enquiries

Phone: 03-6820-3048

Email: info@kaapiandculture.jp

sesh@kaapiandculture.jp

Head office: 405 Yamato Building,

1-6-16 Kandaizumi-cho Chiyoda-ku, Tokyo 101-0024

Branch(warehouse): 7-1 NihonbashiYokoyama-cho Chuo-ku,

Tokyo 103-0003

For enquiries

Phone: 03-6820-3048

Email: info@kaapiandculture.jp

sesh@kaapiandculture.jp

Head office: 405 Yamato Building,1-6-16 Kandaizumi-cho Chiyoda-ku, Tokyo 101-0024

Branch(warehouse): 7-1 NihonbashiYokoyama-cho Chuo-ku, Tokyo 103-0003

インドのスペシャリティコーヒーの最高品質を日本にお届けします。

インドのスペシャリティコーヒーの最高品質を日本にお届けします。

インドのスペシャリティコーヒーの最高品質を日本にお届けします。

コーヒー生産者のための品質管理、加工の革新および農場管理手法。

コーヒー生産者のための品質管理、加工の革新および農場管理手法。

コーヒーを消費者に提供するためのソリューションとして、料理体験、ハイパーローカルな焙煎所の提供、ポップアップ/ショーなどがあります。

料理体験、超ローカルなロースターの提供、ポップアップ/ショーを通じて消費者にコーヒーを届けるためのソリューション。


常に一貫した改善のためにカイゼンとジュガードの原則に集中する。

常に一貫した改善のためにカイゼンとジュガードの原則に集中する。

  • 天竺より愛を込めて


プロセシングによるイノベーション

プロセシングによるイノベーション

すべてのコーヒー生産地には、機械、サプライチェーン、地域システム、後処理施設に至るまで、独自の課題があります。Kaapi and Cultureは、これらすべての課題に対する拡張ソリューションです。

すべてのコーヒー生産地には、機械、サプライチェーン、地域システム、後処理施設に至るまで、独自の課題があります。Kaapi and Cultureは、これらすべての課題に対する拡張ソリューションです。

どこでも卓越性

どこでも卓越性

品質の一貫性と買い手への厳選されたロットの納品に対するレーザーのような鋭い焦点を持ち、KaapiとCultureの価値チェーンを高めます。



品質の一貫性と買い手への厳選されたロットの納品に対するレーザーのような鋭い焦点を持ち、KaapiとCultureの価値チェーンを高めます。

私たちのチーム

私たちのチーム

私たちのチーム

JAPAN

Seshkumar

Seshkumar

Seshkumar

ALL THINGS COFFEE

ALL THINGS COFFEE

Ikuho

Ikuho

Ikuho

BIZ. REPRESENTATIVE

BIZ. REPRESENTATIVE

Yuko

Yuko

Yuko

COFFEE GODMOTHER

COFFEE GODMOTHER

COFFEE GODMOTHER

ハーベスト2025

ハーベスト2025

ハーベスト2025

Rarity

Pink bourbon natural, ethiopian landrace, koji supernatural etc

Pink bourbon natural, ethiopian landrace, koji supernatural etc

Pink bourbon natural, ethiopian landrace, koji supernatural etc

Traditional

High elevation full wash process, selective picked slow dried natural, 98 hr anaerobic natural etc

High elevation full wash process, selective picked slow dried natural, 98 hr anaerobic natural etc

High elevation full wash process, selective picked slow dried natural, 98 hr anaerobic natural etc

Innovation

Thermal shock, nitrogen macerated naturals, culture natural etc

Thermal shock, nitrogen macerated naturals, culture natural etc

Thermal shock, nitrogen macerated naturals, culture natural etc

Robusta

Yeast fermented robusta, 

pichia innoculated red honey, 108hr Koji Robusta Natural etc

Yeast fermented robusta, 

pichia innoculated red honey, 108hr Koji Robusta Natural etc

Yeast fermented robusta, 

pichia innoculated red honey, 108hr Koji Robusta Natural etc

  • 天竺より愛を込めて