For enquiries
Phone: 03-6820-3048
Email: info@kaapiandculture.jp
sesh@kaapiandculture.jp
Head office: 405 Yamato Building,1-6-16 Kandaizumi-cho Chiyoda-ku, Tokyo 101-0024
Branch(warehouse): 7-1 NihonbashiYokoyama-cho Chuo-ku, Tokyo 103-0003
For enquiries
Phone: 03-6820-3048
Email: info@kaapiandculture.jp
sesh@kaapiandculture.jp
Head office: 405 Yamato Building,
1-6-16 Kandaizumi-cho Chiyoda-ku, Tokyo 101-0024
Branch(warehouse): 7-1 NihonbashiYokoyama-cho Chuo-ku,
Tokyo 103-0003
For enquiries
Phone: 03-6820-3048
Email: info@kaapiandculture.jp
sesh@kaapiandculture.jp
Head office: 405 Yamato Building,1-6-16 Kandaizumi-cho Chiyoda-ku, Tokyo 101-0024
Branch(warehouse): 7-1 NihonbashiYokoyama-cho Chuo-ku, Tokyo 103-0003
インドのスペシャリティコーヒーの最高品質を日本にお届けします。
インドのスペシャリティコーヒーの最高品質を日本にお届けします。
インドのスペシャリティコーヒーの最高品質を日本にお届けします。
コーヒー生産者のための品質管理、加工の革新および農場管理手法。
コーヒー生産者のための品質管理、加工の革新および農場管理手法。
コーヒーを消費者に提供するためのソリューションとして、料理体験、ハイパーローカルな焙煎所の提供、ポップアップ/ショーなどがあります。
料理体験、超ローカルなロースターの提供、ポップアップ/ショーを通じて消費者にコーヒーを届けるためのソリューション。
常に一貫した改善のためにカイゼンとジュガードの原則に集中する。
常に一貫した改善のためにカイゼンとジュガードの原則に集中する。
天竺より愛を込めて






プロセシングによるイノベーション
プロセシングによるイノベーション
すべてのコーヒー生産地には、機械、サプライチェーン、地域システム、後処理施設に至るまで、独自の課題があります。Kaapi and Cultureは、これらすべての課題に対する拡張ソリューションです。
すべてのコーヒー生産地には、機械、サプライチェーン、地域システム、後処理施設に至るまで、独自の課題があります。Kaapi and Cultureは、これらすべての課題に対する拡張ソリューションです。
どこでも卓越性
どこでも卓越性
品質の一貫性と買い手への厳選されたロットの納品に対するレーザーのような鋭い焦点を持ち、KaapiとCultureの価値チェーンを高めます。
品質の一貫性と買い手への厳選されたロットの納品に対するレーザーのような鋭い焦点を持ち、KaapiとCultureの価値チェーンを高めます。



私たちのチーム
私たちのチーム
私たちのチーム
JAPAN



Seshkumar
Seshkumar
Seshkumar
ALL THINGS COFFEE
ALL THINGS COFFEE



Ikuho
Ikuho
Ikuho
BIZ. REPRESENTATIVE
BIZ. REPRESENTATIVE



Yuko
Yuko
Yuko
COFFEE GODMOTHER
COFFEE GODMOTHER
COFFEE GODMOTHER
ハーベスト2025
ハーベスト2025
ハーベスト2025

Rarity
Pink bourbon natural, ethiopian landrace, koji supernatural etc
Pink bourbon natural, ethiopian landrace, koji supernatural etc
Pink bourbon natural, ethiopian landrace, koji supernatural etc

Traditional
High elevation full wash process, selective picked slow dried natural, 98 hr anaerobic natural etc
High elevation full wash process, selective picked slow dried natural, 98 hr anaerobic natural etc
High elevation full wash process, selective picked slow dried natural, 98 hr anaerobic natural etc

Innovation
Thermal shock, nitrogen macerated naturals, culture natural etc
Thermal shock, nitrogen macerated naturals, culture natural etc
Thermal shock, nitrogen macerated naturals, culture natural etc



Robusta
Yeast fermented robusta,
pichia innoculated red honey, 108hr Koji Robusta Natural etc
Yeast fermented robusta,
pichia innoculated red honey, 108hr Koji Robusta Natural etc
Yeast fermented robusta,
pichia innoculated red honey, 108hr Koji Robusta Natural etc
天竺より愛を込めて



